mail:

Home   Tel 040-2543842

Schooldag country en western KINDERCOUNTRY & WESTERNCORNER

 Met behulp van decor en kleine decoratiematerialen bouwen we een Country- en Westerncorner waar de kinderen als echte cowboys/girls naar hartenlust verschillende cowboyspelletjes beoefenen zoals hoefijzergooien, koemelken, spijkerslaan, lassowerpen, en hoedenwerpen. De spelen kunnen begeleid worden door onze cowboys en -girls maar het geheel is ook op afhaalbasis te huur. De Countrycorner kan op maat aan uw wensen en budget worden aangepast. Het benodigde aantal begeleiders is afhankelijk van het aantal kinderen.

 Standaardpakketten  Basispakket: 10 meter decor, 5 cowboyspelen en 2 personen  begeleiding.

Uitbreidingen

In het dorp kunnen acteurs rondlopen die verschillende "rollen" spelen. Cowboy Billy rijdt met zijn tweebenig paard rond langs de kinde≠ren en vertelt heldenver≠halen, waarbij hij als het ware in het paard zit en zelf loopt. Verder zorgt hij als de barbier voor amusement als hij de kinderen voor de lol inzeept en "scheert". Of bijvoorbeeld als medicijnman alle geheimen van de eeuwenoude tradi≠ties zoals de indianen die hadden aan de kinderen uitlegt. Met behulp van rooksignalen kan hij boven≠dien brieven schrij≠ven, maar een regendans behoort ook tot de mogelijkheden.

De spelen kunnen uiteraard nog verder uitgebreid worden. Zo hebben we een schiettent waar de kinderen terechtkunnen om de scherpschutterproef af te leggen. De cowboy in deze stand mag wel oppassen want er wordt met scherp (veerpistolen) geschoten. Bij de mechanische rodeostier is het de vraag welke stoere cowboy/girl het langst op dit wilde beest blijft zitten. Onze begelei≠der past uit veiligheidsoverwegingen natuurlijk de snelheid van het beest steeds aan.

De kinderen zullen zich ongetwijfeld meer cowboy/girl of indiaan voelen, nadat ze door onze cowgirls geschminkt zijn.

Om het geheel meer sfeer te geven kunnen wij zorgen voor een geluidsinstallatie waar countrymuziek op gedraaid kan worden. Natuurlijk behoort live muziek (een countrytroubadour of een contribuant) ook tot de  mogelijkheden.               

Uitbreidingsmogelijkheden:

Bierpulschuiven   Countrymuzikant(en)     Hoedenwerpen   Hoefijzergooien Kindercountrycorner (extra begeleiding)    Koemelken     3 D koe Koemelken  Medicijnman (combiact)      Rodeostier (incl. begeleiding)    Schiettent (incl. begeleiding)   Schiettent voor kinderen Schminkstand Spijkerbroekhangen aan galg      Spijkerslaan    

 

   

 Western
decors
Rodeostier bekend van tv Ruud de wild! radio 538 reclame
Mechanische stier
Rodeostier

ook de keintjes


Diverse decoratiemiddelen voor country en westernfeest
Klik op de foto voor meer info en mogelijkheden
Tel nr. 040-2543842  mail naar info@ESLevents.nl
  De vermelde prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten. Zie voor meer informatie onze
Algemene Voorwaarden
Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.

 

 
  Algemene voorwaarden
© Copyright ESL

Home

 

  ESL Presenteert  
Business to Business
Campingprogamma's
Catering op bouwlokatie
Kanon Startschot

 Trefwoorden staan op alfabetische volgorde
en linken direct door naar de juiste pagina

    

meer weten over ESL ?
klik op de hoed

Hastelweg 262
Eindhoven

Telefoon 040-2543842

Mail: info@eslevents.nl

Referenties
 
   

www.Bertje.nl www.Spelverhuureindhoven.nl www.Pret.nl

Home