Tambora

Tambora Percussion – Slaat op Alles!

Tambora laat zien dat overal een ritme uit te halen is, ongeacht waarop geslagen wordt. Dat is de formule die bij Tambora centraal staat en wat Tambora anders maakt dan andere slagwerkgroepen. Tambora is een initiatief van drie dol enthousiaste jongens, die zich in de slagwerkwereld, op het wereldniveau van STOMP en het Safri Duo, hebben waargemaakt.

De performance, “Stick Jokes”, voert u in ca. 25 minuten langs de meest bijzondere instrumenten. Van een fiets tot een afvalbak en van blote buiken tot plastic stoelen. Alles wordt gebruikt en overal komt een ritme uit. En natuurlijk worden de originele percussie instrumenten niet overgeslagen. Dé Nederlandse slagwerksensatie die u blijft verbazen en waar u als publiek zelfs actief bij wordt betrokken.

Uitermate geschikt voor straatfestivals, openingen/afsluitingen, workshops en bijzondere aandachtstrekkers. Wat is er mooier dan Tambora Percussion te laten spelen op uw eigen product(onderdelen)? Zo is er bijvoorbeeld letterlijk op IKEA meubelen een swingende act opgevoerd. Overal valt ritme uit te halen!

De performance, “Stick Jokes”, voert u in ca. 25 minuten langs de meest bijzondere instrumenten. Van een fiets tot een afvalbak en van blote buiken tot plastic stoelen. Alles wordt gebruikt en overal komt een ritme uit. En natuurlijk worden de originele percussie instrumenten niet overgeslagen.

Natuurlijk verwerkt Tambora ook uw product in haar show ( bijvoorbeeld middelen uit het winkelcentrum. Een voorbeeld van een bedrijf die u hierin is voorgegaan is Flexa. Tambora gaf een spetterende percussieshow met verfkwasten op de bekende Flexa verfpotten.

 

Openingsact
Een knallende opening van uw evenement. De adrenaline bonkt door de zaal na de laatste slag van de muzikanten van Tambora Percussion. Zeker geen valse start met het inzetten van Tambora op uw evenement.


Afhankelijk van de gelegenheid wordt bepaald welke act wordt ingezet. Met of zonder het gebruik van uw eigen product(en) laat Tambora

Daarnaast worden er diverse Percussieworkshops enthousiast verzorgd door deze muzikale heren. U kunt een keuze maken uit: Workshop Percussie, Workshop Body Percussion, Workshop op Maat en een Workshop Arrangement.

Workshop Percussie:

Tijdens deze workshop maken we de deelnemers wegwijs in de wereld van de percussie. We vertellen over de achtergrond en de functie van o.a. djembé’s, conga’s, bongo’s en de drumset. Bij groepen tot 20 personen krijgt iedere deelnemer een eigen instrument. Ze leren tijdens deze workshop gezamenlijk een ritme te spelen. We sluiten af met een centrale uitvoering.

Workshop Body Percussion:

Hierbij maken we geen gebruik van instrumenten maar van het lichaam. We experimenteren ritmisch door op verschillende lichaamsdelen te musiceren en door geluiden te maken. Stampende voeten, klappende handen, cymbels en crashes zorgen voor een geweldig ritme. Zeer geschikt voor grote groepen.

Workshop op Maat:

We leren de deelnemers om op “alternatieve instrumenten” te slaan i.p.v. op de normale percussie-instrumenten. Als de deelnemers bijvoorbeeld op GFT-bakken, fietsen en stoelen slaan, ontstaat er een zeer verrassend resultaat. Natuurlijk is het ook mogelijk dat we de gasten op bedrijfsgerelateerde materialen laten slaan.

Workshops

Diverse Percussieworkshops worden enthousiast verzorgd door deze muzikale heren. U kunt een keuze maken uit: Workshop Percussie, Workshop Body Percussion, Workshop op Maat en een Workshop Arrangement.

Workshop Percussie:

Tijdens deze workshop maken we de deelnemers wegwijs in de wereld van de percussie. We vertellen over de achtergrond en de functie van o.a. djembé’s, conga’s, bongo’s en de drumset. Bij groepen tot 20 personen krijgt iedere deelnemer een eigen instrument. Ze leren tijdens deze workshop gezamenlijk een ritme te spelen. We sluiten af met een centrale uitvoering.

Workshop Body Percussion:

Hierbij maken we geen gebruik van instrumenten maar van het lichaam. We experimenteren ritmisch door op verschillende lichaamsdelen te musiceren en door geluiden te maken. Stampende voeten, klappende handen, cymbels en crashes zorgen voor een geweldig ritme. Zeer geschikt voor grote groepen (van 10 – 120 max..)

Workshop op Maat:

We leren de deelnemers om op “alternatieve instrumenten” te slaan i.p.v. op de normale percussie-instrumenten. Als de deelnemers bijvoorbeeld op GFT-bakken, fietsen en stoelen slaan, ontstaat er een zeer verrassend resultaat. Natuurlijk is het ook mogelijk dat we de gasten op bedrijfsgerelateerde materialen laten slaan. (aantal personen in overleg)

 

 

Percussiegroep
slagerij van Kampen
 

 

Tel nr. 040-2543842

 mail naar info@ESLevents.nl

Prijsindicatie vanaf 1850,- excl btw

 

 

 

Algemene voorwaarden

     
     
     
Actiedagen
Artiesten
Attracties
Ballonnen
Bedrijfsopeningen
Beurzen
Bouwhandelingen
B2B
Braderieën
Bruiloften
Business to Business
Carnaval
Casino's
Catering
Circus
Clowns
Confetti
Decors
Draaimolen
Eyecatchers
Feestdagen
Jubilea
Kaboekie
Kanon
Kerstactiviteiten
Kick 0ffs
Kinderactiviteiten
Kinderfeestjes 
Kindershows
Kindertheater
 

 

    

meer weten over ESL?

Hastelweg 262

Eindhoven

Telefoon 040-2543842

Mail: info@eslevents.nl

Open dagen
Openingen
Plasmaschermen
Personeelsfeesten
Popcornpromoties
Productpresentaties
Recepties
Referenties
Rodeostier
Sales bijeenkomsten
Seizoensactiviteiten
Schoolfeesten en projecten
Sinterklaas
Special effects
Sport- en speldagen
Springkussens
Steltlopers
Suikerspinpromoties
Sumo-worstelen
Teambuilding
Themafeesten
Verjaardagen
IJsact
Winkelacties
Winkelpromoties
Workshops
Zeskampen
 
www.bertje.nl   www.pret.nl