Home

Tel 040-2543842

Willem Alexander speech voor de jubilaris
Ofschoon de foto anders doet vermoeden is
Willem-Alexander samen met maxima klaar voor de troonopvolging.

U heeft een feest, een opening, een jubilaris, een 'whatever'….
Nu kunt u uw gasten verrassen met de komst van ZKH Prins Willem Alexander. Koninklijk bezoek dus, dat spreekt tot verbeelding. Uiteraard niet de echte Willem Alexander maar iemand die er wel op "lijkt " en ook nog eens vloeiend Brabants spreekt. Deze ietwat vreemde WA is niemand minder dan Berry .  Berry is al een aantal jaren kampioen tonpraten dus er zal gelachen gaan worden. Dat staat vast! Uw extra info over de jubilaris kan in het verhaal worden meegenomen. Duur van de act: 20 min.
 

Diverse malen
Zuid-Nederlands Kampioen  en
Brabants Kampioen tonpraten

Berry Tonpraoter,animaties en straattheater

 

Berry Tonpraoter,animaties en straattheater

Bij zijn geboorte was het al direct duidelijk, met zo'n kop kan hij maar één ding worden: ABSURDIST.
Toen hij op zijn 27ste voor het eerst op straat kwam werd er veel gelachen, het dorp stond op zijn kop. Sinds die tijd wordt hij veel gevraagd voor animatie-en podiumacts. Hij is nu 42, maar heeft het verstandelijk vermogen van een kind van vijf. Verder heeft hij 11 kinderen bij 13 verschillende vrouwen en zijn hobby is het sparen van "nietjes". Zowel nieuwe als gebruikte. Zijn huidige levensdoel is het opkomen voor het leven van het koffiefilterzakje. Mocht u hem eens tegenkomen: "Niet voederen, niet aanraken, alleen maar lachen!"


Berry's wortels liggen bij het 'tonproaten'. Tweemaal werd hij kampioen 'kletsen'. Later werd hij met zijn soloprogramma 'GetverBerry' winnaar van het Limburgse Cabaretfestival '97. In hetzelfde jaar stond hij in de halve finale van Nederlands grootste cabaretfestival Cameretten in Rotterdam. Het juryrapport; 'heerlijke krankzinnige overgangen…intelligente kolder'

Voorjaar '98 richtten de twee heren Tiny van den Eijnden en Berry Knapen het duo Stenzel & Geraldo op. Doel: Cameretten '98. Programma: 'Angaard!' Dit werd een verdiende tweede plaats met overweldigende recensies in de landelijke dagbladen.

In februari '01 werd Berry tijdens de 1ste editie van het cabareteSKE festival te Eindhoven winnaar van 'de Echt Eindhoven prijs'. Voor deze prijs werd gekeken naar improvisatietalent en de kunst om de actualiteit op humoristische wijze in een conference of cabaretesk commentaar publiek te maken.

Zomer '03 ontstond bij toeval een samenwerking met Hans Savert. Onder de naam: Hep U Henk Gezien? spelen zij de meest absurde karakters op de meest uiteenlopende locaties. Hun nieuwste act is de krankzinnige 'Goudvissenrace'. Kijk voor meer informatie in het menu. In het menu 'Film' kunt u tevens een impressie zien van deze idiote voorstelling.

Zomer '05 kreeg Berry kriebels om een volslagen idiote straatshow te ontwikkelen. Het enthousiasme steeg hem al snel boven het hoofd, ideeën waren er volop. Na diverse try-outs ontstond dat wat hij in gedachte had: The Comedyshow. Publiek en pers zijn laaiend enthousiast. Lees meer hier over in het menu.

Berry  absurdist voor;
Straattheaterfestivals Jaarmarkten Popfestivals Bedrijfsevenementen Feesten Beurzen Tonproatavonden etc.

 

Dames Flats bijzonder straattheater  

Mimespeler bart  

Turkse schoenpoetser 

 
Trommelact


Origamitheater

 
     
Tel nr. 040-2543842  mail naar info@ESLevents.nl
     
  Algemene voorwaarden

Home

  ESL Presenteert  

 Trefwoorden staan op alfabetische volgorde
en linken direct door naar de juiste pagina

    

meer weten over ESL ?
klik op de hoed

Hastelweg 262
Eindhoven

Telefoon 040-2543842

Mail: info@eslevents.nl

Referenties
 
   

www.bertje.nl Spelverhuur www.pret.nl

Home