De mobiele dierenfarm leuk voor jong en oud

Mobiele Kinderboerderij:

Wij plaatsen een boerderijtje van circa 2 bij 4 meter met daaromheen bijpassend hekwerk van circa 10 bij 10 meter met een ingang erin. Er bevinden zich een 70-tal bijzondere dieren in en om de boerderij. Wat ziet u zoal? Een lamaatje, een alpaca, een kalfje, een ezel, een pony, een varkentje, biggetje(s), diverse soorten schaapjes en geitjes, ganzen, eenden, kippen, grote en kleine konijntjes, cavia’s en duiven op de til. Er zijn 2 begeleiders aanwezig, zij verzorgen de dieren, houden een oogje in het zeil, ruimen tussendoor de poepjes op en zorgen ervoor dat na afloop alles weer netjes wordt achtergelaten. De begeleiders zijn geheel in de stijl, namelijk in boeren kledij. Ook decoreren zij het geheel met oude potten, pannen, strobalen en melkbussen om het nog sfeervoller te maken. De kosten hiervoor zijn €800,- voor een tijdsduur van 5 uur. Dit bedrag is inclusief begeleiding en exclusief reiskosten en 21% btw.

Een kleinere variant van de mobiele kinderboerderij is:

 

De Knuffelfarm:

Dit zijn 4 grote manden, gevlochten van wilgentenen en hebben een doorsnee van circa 1,25 m. Wij zullen ook mooie houten authentieke hekjes meenemen waar we ook één of meerdere verblijven van kunnen maken. Op deze manier kunnen wij de knuffelfarm geheel pas maken naar de beschikbare ruimte. Hierin zitten allerlei knuffeldiertjes, o.a. een kalfje of een veulen, lammetje, diverse konijntjes en cavia’s, Brahma kip, biggetje(s) die men kan aaien en knuffelen. De knuffelfarm kan zowel binnen als buiten opgezet worden. Er is één begeleider aanwezig, deze verzorgt de diertjes, houdt een oogje in het zeil en zorgt ervoor dat na afloop alles weer netjes wordt achtergelaten. Het wordt gezellig gedecoreerd met o.a. oude potten en pannen om het nog sfeervoller te maken. De kosten hiervoor zijn €410,- voor een tijdsduur van 3 uur. Dit bedrag is inclusief begeleiding en exclusief reiskosten en 21% btw. 

 

 

 

Het is uiteraard ook mogelijk om langer te boeken dan de standaard tijd. De kosten per extra uur bedragen;

  • Kinderboerderij €100,-
  • Knuffelfarm €75,-

 

 

Aantrekkelijk voor jong en oud is de mobiele (kinder)boerderij . Een ontmoetingsplaats tussen mens en (boerderij)dier waar de dieren geaaid, geknuffeld en eventueel gevoerd kunnen worden. De mobiele boerderij is geschikt voor (thema)feesten op scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, gezondheidszorginstellingen, verzorgingstehuizen en winkelcentra, maar ook voor verenigingen zoals speeltuinverenigingen en buurtverenigingen.

De mobiele (kinder)boerderij bestaat uit een stalletje en hekwerk, met een totale oppervlakte van ruim 80 vierkante meter, maar uiteraard kan het geheel ook kleiner opgezet worden. De mobiele boerderij kan zowel buiten, op harde- en zachte ondergrond, als binnen geplaatst worden. De boerderij is toegankelijk voor rolstoelen.

De mobiele boerderij kan prima dienst doen als levende kerststal !

Met aangepaste decoratie en verlichting zorgen wij voor een sfeervol geheel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dierenbestand

Het dierenbestand van de mobiele (kinder)boerderij bestaat o.a. uit:

  • (Dwerg) geiten (ongehoornd)
  • (Dwerg) schapen
  • Kippen
  • Grote konijnen
  • Eenden
  • Ganzen
Op aanvraag is een minipony of ezel mogelijk. De minipony kan eventueel bereden worden en is geschikt voor kinderen tot max. 35 kg.

Prijs

Mini-boerderij

Voor de kleinere ruimtes (tot 35 m2) kunt u ook onze mini-boerderij overwegen. Deze boerderij is identiek aan de mobiele kinderboerderij, alleen zonder stal en met een aangepast dierenbestand.

 (  Eindhoven)

Knuffelhoek

Bij te boeken is een knuffelhoek met dwergkonijnen, cavia's en (indien aanwezig) kuikens, die binnen de boerderij te plaatsen is. De knuffelhoek is 4 vierkante meter groot, en biedt de kinderen de gelegenheid om in alle rust de dieren te aaien.

Muizenstad

Onze muizenstad is een landelijk en sfeervol verlicht tafereeltje met 30 tot 40 witte muizen.
 

 
     
 
Kameel huren?
 
     
     
Tel nr. 040-2543842  mail naar info@ESLevents.nl
     
  Algemene voorwaarden

Home

 

  ESL Presenteert  

 

    

meer weten over ESL?

Hastelweg 262

Eindhoven

Telefoon 040-2543842

Mail: info@eslevents.nl

Referenties
 
     
www.bertje.nl Spelverhuur www.pret.nl

Home